facebook tracking
Avdelning

Kontorsägare

Connect

Drömmer du om att starta eget? Som kontorsägare är du också en delägare i Mäklarhuset-kedjan. Det betyder att du på ett smart sätt kombinerar eget entreprenörskap och affärsdriv med branschens bästa systemstöd och digitala lösningar, tillsammans med ett starkt varumärke.

Brinner du för försäljning och ledarskap och vill ta nästa steg i din personliga utveckling? Välkommen att kontakta vår försäljningschef Stefan. 

Stefan Johansson
Försäljningschef
0734-22 66 40
stefan.johansson@maklarhuset.se 


Passion, mod och nyfikenhet

För oss på Mäklarhuset är en sak viktigare än allt annat – rätt attityd! Passion, mod och nyfikenhet. Vi arbetar smart och digitalt. Vi drivs av att tänka nytt och gå vår egen väg med moderna och nya sätt att arbeta.

Vår kultur präglas av entreprenörskap, laganda, lokalt engagemang och korta beslutsvägar. Vi hjälps alla åt att utveckla kedjan och varandra. Och självklart, att ha kul på jobbet! 

Fyra smarta fördelar

 • Smart mäklarstöd

  Vi vet att en av mäklarens största utmaning för att lyckas är att få tiden att räcka till. Därför har vi skapat smarta mäklarstöd som gör att våra mäklare får mer gjort utan att behöva arbeta mer.

  Via Mäklarhusets kundcenter får alla våra mäklare personligt stöd med att boka och följa upp leads, strukturera försäljningar, kundkontakter och mycket annat.

  Vårt eget utvecklade affärssystem Dialog reducerar flera timmars rutin- och pappersarbete per vecka och gör att våra mäklare får ut mer av sin tid samtidigt som de använder sin tid till rätt saker. Vi låter helt enkelt våra mäklare vara mäklare.

 • Smart start på karriären

  Många som börjar hos oss är unga, och hungriga. För att ge våra nya kollegor bästa möjliga start erbjuder vi ett välutvecklat program med mentorskap, säljskola, utbildningar och olika former av trygghetspaket. Allt för att ge våra nya stjärnor den smartaste starten på karriären.

 • Sveriges största fria mäklarkedja

  Mäklarhuset är en entreprenörskedja. Vi äger oss själva och drivs av att tänka nytt och gå vår egen väg, ofta en bit utanför boxen.

  För dig som vill göra karriär som mäklare erbjuder vi en fri, öppen och stöttande atmosfär med utrymme för egna initiativ och goda möjlighet att utvecklas.

  För dig som är etablerad mäklare med drömmar om eget företag ger ett delägarskap i Mäklarhuset dig friheten att bestämma mer själv, samtidigt som du tryggt backas upp av en välfungerande struktur och ett starkt varumärke.

 • Hållbar karriär

  Det bästa vi kan ge våra mäklare är smarta verktyg i vardagen. Det innebär även att ge våra mäklare rätt förutsättningar att hitta balans i vardagen och yrkeslivet.

  Mäklaryrket innebär oregelbundna arbetstider. Därför är det viktigt att våra medarbetare har flexibla arbetstider och stora möjligheter att planera sin egen tid för att få vardagen att gå ihop.

  Vårt yrke innebär även prestationsbaserad lön. Rörlig lön kan vara utmanande i olika skeden av karriären därför har vi tagit fram olika trygghetspaket så att våra medarbetare ska få en hållbar, positiv och långsiktig karriär hos oss.

Karlskrona Vägbeskrivning Se sida

Dalarnas län

Borlänge Vägbeskrivning Se sida

Gottlands län

Visby Vägbeskrivning Se sida

Gävle

803 20 Gävle Vägbeskrivning Se sida

Gävleborgs län

Gävle Vägbeskrivning Se sida

Göteborg

Gothenburg Vägbeskrivning Se sida

Hallands län

Varberg Vägbeskrivning Se sida

Jämtlands län

Östersund Vägbeskrivning Se sida

Jönköpings län

Jönköping Vägbeskrivning Se sida

Kalmar län

Kalmar Vägbeskrivning Se sida

Karlskrona

371 34 Karlskrona Vägbeskrivning Se sida

Kronobergs län

Växjö Vägbeskrivning Se sida

Malmö

Malmö Vägbeskrivning Se sida

Norrbottens län

Luleå Vägbeskrivning Se sida

Skåne län

Helsingborg Vägbeskrivning Se sida

Spanien

Marbella Vägbeskrivning Se sida

Stockholm

Birger Jarlsgatan
114 29 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Södermanlands län

Strängnäs Vägbeskrivning Se sida

Uppsala län

Uppsala Vägbeskrivning Se sida

Värmlands län

Karlstad Vägbeskrivning Se sida

Västerbottens län

Umeå Vägbeskrivning Se sida

Västernorrlands län

Sundsvall Vägbeskrivning Se sida

Västernorrlands län

871 31 Härnösand Vägbeskrivning Se sida

Västmanlands län

Västerås Vägbeskrivning Se sida

Västra Götalands län

Alingsås Vägbeskrivning Se sida

Örebro län

Örebro Vägbeskrivning Se sida

Östergötlands län

Norrköping Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor