facebook tracking
Avdelning

Fastighetsmäklare

Connect

Mäklarhuset är Sveriges största fria mäklarkedja. I vår delägda, öppna och snabbfotade kedja får du stort eget ansvar och möjligheter att avancera till att själv bli delägare.

Vi är ett företag med sikte på framtiden. Vi jobbar smart och digitalt. Med branschledande smarta system gör vi mäklarens arbete enklare och mer effektivt, så att du kan fokusera på att skapa lyckade bostadsaffärer och nöjda kunder. 

Oavsett var du befinner dig i din karriär, så ger vi dig unika förutsättningar för att lyckas. 

Se möjligheter hos oss nedan eller connecta med oss. 

Alla jobb

Passion, mod och nyfikenhet

För oss på Mäklarhuset är en sak viktigare än allt annat – rätt attityd! Passion, mod och nyfikenhet. Vi arbetar smart och digitalt. Vi drivs av att tänka nytt och gå vår egen väg med moderna och nya sätt att arbeta.

Vår kultur präglas av entreprenörskap, laganda, lokalt engagemang och korta beslutsvägar. Vi hjälps alla åt att utveckla kedjan och varandra. Och självklart, att ha kul på jobbet! 

Fyra smarta fördelar

 • Smart mäklarstöd

  Vi vet att en av mäklarens största utmaning för att lyckas är att få tiden att räcka till. Därför har vi skapat smarta mäklarstöd som gör att våra mäklare får mer gjort utan att behöva arbeta mer.

  Via Mäklarhusets kundcenter får alla våra mäklare personligt stöd med att boka och följa upp leads, strukturera försäljningar, kundkontakter och mycket annat.

  Vårt eget utvecklade affärssystem Dialog reducerar flera timmars rutin- och pappersarbete per vecka och gör att våra mäklare får ut mer av sin tid samtidigt som de använder sin tid till rätt saker. Vi låter helt enkelt våra mäklare vara mäklare.

 • Smart start på karriären

  Många som börjar hos oss är unga, och hungriga. För att ge våra nya kollegor bästa möjliga start erbjuder vi ett välutvecklat program med mentorskap, säljskola, utbildningar och olika former av trygghetspaket. Allt för att ge våra nya stjärnor den smartaste starten på karriären.

 • Sveriges största fria mäklarkedja

  Mäklarhuset är en entreprenörskedja. Vi äger oss själva och drivs av att tänka nytt och gå vår egen väg, ofta en bit utanför boxen.

  För dig som vill göra karriär som mäklare erbjuder vi en fri, öppen och stöttande atmosfär med utrymme för egna initiativ och goda möjlighet att utvecklas.

  För dig som är etablerad mäklare med drömmar om eget företag ger ett delägarskap i Mäklarhuset dig friheten att bestämma mer själv, samtidigt som du tryggt backas upp av en välfungerande struktur och ett starkt varumärke.

 • Hållbar karriär

  Det bästa vi kan ge våra mäklare är smarta verktyg i vardagen. Det innebär även att ge våra mäklare rätt förutsättningar att hitta balans i vardagen och yrkeslivet.

  Mäklaryrket innebär oregelbundna arbetstider. Därför är det viktigt att våra medarbetare har flexibla arbetstider och stora möjligheter att planera sin egen tid för att få vardagen att gå ihop.

  Vårt yrke innebär även prestationsbaserad lön. Rörlig lön kan vara utmanande i olika skeden av karriären därför har vi tagit fram olika trygghetspaket så att våra medarbetare ska få en hållbar, positiv och långsiktig karriär hos oss.


Karlskrona Vägbeskrivning

Dalarnas län


Borlänge Vägbeskrivning

Gottlands län


Visby Vägbeskrivning

Gävle


803 20 Gävle Vägbeskrivning

Gävleborgs län


Gävle Vägbeskrivning

Göteborg


Gothenburg Vägbeskrivning

Hallands län


Varberg Vägbeskrivning

Jämtlands län


Östersund Vägbeskrivning

Jönköpings län


Jönköping Vägbeskrivning

Kalmar län


Kalmar Vägbeskrivning

Karlskrona


371 34 Karlskrona Vägbeskrivning

Kronobergs län


Växjö Vägbeskrivning

Malmö


Malmö Vägbeskrivning

Norrbottens län


Luleå Vägbeskrivning

Skåne län


Helsingborg Vägbeskrivning

Spanien


Marbella Vägbeskrivning

Stockholm

Birger Jarlsgatan
114 29 Stockholm Vägbeskrivning

Södermanlands län


Strängnäs Vägbeskrivning

Uppsala län


Uppsala Vägbeskrivning

Värmlands län


Karlstad Vägbeskrivning

Västerbottens län


Umeå Vägbeskrivning

Västernorrlands län


Sundsvall Vägbeskrivning

Västmanlands län


Västerås Vägbeskrivning

Västra Götalands län


Alingsås Vägbeskrivning

Örebro län


Örebro Vägbeskrivning

Östergötlands län


Norrköping Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor